Sunday, December 1, 2013

Advent Sunday Robotics - Spicasmago Advent Calendar 01


Radu: Spica is at the Christmas meeting for the members of the local resin doll forum, so I was left in charge of the first Advent Calendar post this year!

Did you know that this is the first year that Finland has taken part in the European Robotics week? Its purpose is to increase the knowledge in robotics and to highlight the importance of robots. We robots are a hearty breed, so please be kind to us!
This day is the last day of the Robotics week, so let's celebrate it as well as the Advent Sunday!

...I don't know why you people seem to associate robots with Christmas though, since you make Christmas decorations like this, but I guess there is a connection...

---

Radu: Spica on Hartsilapset-foorumin pikkujouluissa, joten minut jätettiin vastuuseen ensimmäisestä joulukalenteriluukusta tänä vuonna.

Tiesittekö, että tänä vuonna Suomi osallistuu ensimmäistä kertaa Eurooppalaiseen Robottiviikkoon? Robottiviikon tavoitteena on lisätä ihmisten tietoa robotiikasta sekä korostaa sen merkitystä. Me robotit olemme mukavaa porukkaa, joten olkaa meille ystävällisiä!
Tänään on Robottiviikon viimeinen päivä, joten juhlitaan sitä samalla kun juhlistetaan ensimmäistä Adventtisunnuntaita!

...en kyllä ymmärrä miksi te ihmiset yhdistätte robotit jouluun, kun teette tällaisia joulukoristeitakin, mutta kaipa siinä on jonkinlainen yhteys...

8 comments:

 1. Aivan ihana kuva < 3 < 3

  Radu on niin kiltti kun hoitaa juoksevia asioita poissa ollessasi ; ) Mukava päästä seuraamaan joulukalenteria.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva että tykkäät. :3
   Ajattelin että tällä kertaa nuket/figut saavat hoitaa puolestaan joulukalentereilun. ^__~ Ainakin yritän patistaa kunkin vuorollaan luukuttamaan, haha.
   Minäkin tykkään joulukalentereista. Melkein toivoisi että jouluun olisi pidempi aika kuin vain alle kuukausi kun joulunalusaikana on niin paljon kaikkea kivaa!

   Delete
 2. Olisipa mennyt robottiviikko ohitse ilman sinua, kiitos Radu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Radu on ottanut sydämenasiakseen robotteja koskevien asioiden tiedotuksen ja robotiikkavalistuksen ihmisten keskuuteen. Robotit ovat monista pelottavia ja niinhän sitä sanotaan että sitä pelätään mistä ei mitään tiedetä. :-)

   Delete
 3. Ihana joulukalenterin aloitus :3 Saadaanko näitä päivittäin? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :3
   ...ainakin yritetään päivittäistä tahtia, mutta ei oteta siitä stressiä. :''D

   Delete
 4. No mööh, oon vähän kade kun siulla on tuollaista työvoimaa joka tekee puolestasi postauksia :D Kumpa minunkin nuksuni ja möllini tekisivät kirjoittelisivat puolestani, haha xD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Psst, ratkaisu siihen on lahjonta tai jos oikein tiukka tilanne tulee niin kiristys. >;-)

   No ei vaineskaan, nämä ovat niin huomionkipeitä että mielellään paistattelevat parrasvaloissa, heh. :''D

   Delete