Saturday, December 7, 2013

Scent of Roses Amid the Winter's Snow - Spicasmago Advent Calendar 07



Despite the title, this post will be devoid of the presence of actual snow. :3
It snowed here today too, but I didn't make it outside until it was too dark. I'll try and wake up early tomorrow to get snowy photos with dolls then. You'll have to settle with Arcady, my newest doll. Without snow. :3 (what's so great about snow anyway?)

I wanted to wait until weekend before I'd photograph her to the advent calendar, because I wanted to have enough time to try some new styles for her without any hurry (Ok, I have an assignment I should be working on but.. there's still two days left to do it so I still have time. x3).

---

Tänään satoi sitten täälläkin viimein lunta, mutta en ehtinyt ulos ennen kuin oli liian pimeää. Yritän huomenna herätä aikaisemmin että ehtisin saada lumisia kuvia kera nukkien. Nyt teidän täytyy vain tyytyä sitten Arcadyyn. Ilman lunta. :3 (mikä siinä lumessa muuten on niin ihmeellistä?)

Halusin odottaa viikonloppuun ennenkuin Arcady esiintyisi joulukalenterissa koska halusin että minulla olisi kunnolla aikaa kokeilla sille erilaisia tyylejä ilman hoppua (no ok, minulla on kyllä tutkielma kirjoitettavana, mutta sen palauttamiseen on vielä kaksi päivää aikaa että... kyllä tässä ehtii, hehe x3 )


We went shopping for some Christmas decorations today! I found some beautiful paper roses on discount and immediately thought of Arcady and this pale blue wig I had in store for my upcoming Soom Mad Hatter .

...Wow. I knew pale blue would probably go well with gray resin but... at least I think she looks stunning in this wig. She brings the Snow Queen from H.C. Andersen's fairy tale to my mind. :3

(I'm not too sure about the eyes though. I was told she looks dead with these eyes... What do you think? It seems rather hard to find eyes that suit Arcady. I bought her urethanes (Enchanted Doll) from the doll meet, but I think they made her look too angry because the pupils were so small.)

---

Tänään mentiin hiukan joulukoristeostoksille! Löysin alennuksella kauniita paperiruusuja (paperiruusu, ihana sana! <3) ja ajattelin heti Arcadya ja tätä vaaleansinistä peruukkia joka minulla oli varastossa Soom Mad Hatteria varten.

...Wow. Tiesin että vaaleansininen sopisi harmaan hartsin kanssa hyvin yhteen mutta... ainakin minusta Arcady näyttää upealta tämän peruukin kanssa. Se muistuttaa ihan Lumikuningatarta H.C.Andersenin sadusta.

(Näistä silmistä en ole niin varma, minulle sanottiin äsken että ne näyttävät ihan kuolleilta. Mitäs mieltä te olette? Näyttää olevan aika vaikeaa löytää Arcadylle sopivia silmiä, ostin sille uretaaniset (Enchanted Doll) hartsien pikkujouluista, mutta tarkemmin katsottuna pupilli onkin niin pieni että se saa Arcadyn näyttämään kiukkuiselta.)


Arcady and Percy. Both are robots. They understand each other well, although they are completely different types of robots.

---

Arcady ja Percy ovat molemmat robotteja. He jakavat yhteisymmärryksen, vaikka ovatkin täysin eri tyyppisiä robbiksia.


 Here's a pic of Arcady's "thrown together" wig and eyes. Especially the hair makes her look like a lady of high birth, probably from the Victorian era but who wants to break the norms and rules set for women at that time. She looks like a rebel. She has attitude. I love her.

I never wanted an ethereal or "weak" looking female BJD. Probably that's why I shunned away from female BJDs at first. Looking at Arcady, I think I got what I was looking for. She seems to be a strong woman.

---

Tässä vielä kuva Arcadystä "äkkiä päälle heitetyn" peruukin ja silmien kanssa. Etenkin hiukset tekevät sen että hän näyttää jalosukuiselta naiselta, ehkäpä viktoriaaniselta ajalta, joka haluaa rikkoa tuon ajan naisille asetetut normit ja säännöt. Hän näyttää vallankumoukselliselta. Hänella on asennetta. Rakastan häntä. :3

En koskaan halunnut "eteerisen" tai "heikon" näköistä naishartsinukkea. Ehkäpä siksi ensin välttelin nais BJDitä. Nyt kun katson Arcadyä, minusta tuntuu että taisin saada juuri sitä mitä etsinkin. Hän näyttää vahvalta naiselta.


3 comments:

  1. Viimeisessä kuvassa Arcady on todella kuin menneiden aikojen suffragetit. Koulumamselli jota ei kukaan pompottele. Vaikuttava, jäykkä ja ilmeestä päätellen myös hiukan vainoharhainen. Mutta kukapa meistä ei olisi...
    Minusta vaaleat uretaanisilmät ovat kauniit. Niissä on hieno loiste.

    ReplyDelete
  2. aahh nuo ensimmäisien kuvien silmät ♥ niin kauniit. Meinaa saada katsetta irti *^*

    ReplyDelete
  3. Pääsipä lukemaan nyt kolme postausta peräkkäin :D En näin yksitellen ajatellut kommentoida, mutta minusta on ihana klikkailla tuolta alhaalta, että mitä mieltä oli postauksista.

    Siun pitää joskus kuvata kaikki sinun lapsuuden ponisi, ai että se olisi ihanaa. Meilläkin täällä on suurin osa lapsuuden ponskuista tallella (pari hävisi joskus muuton mukana ,_,) ja enemmänkin kiinnostaisi hankkia, minusta nuo vanhat ponit ovat ihanan erilaisia kaikki.

    Tälle neitosellesi kyllä sopii ihanasti tuo sininen peruukki! Hirveän monenlaiseksi saat kyllä tätä stailattua, neito näyttää rauhalliselta sinisin hiuksin ja sitten joltain aristokraatilta pitkien hiusten kanssa :D. Tämä nuksusi on inspiroiva, kiinnostaisi nähdä enemmänkin hius ja silmä yhdistelmiä!

    ReplyDelete