Sunday, December 15, 2013

Having a Blue Christmas? - Spicasmago Advent Calendar 15


I finally got a chocolate advent calendar for this year! ^__^ I have loads of chocolates to eat if I want to catch up with the daily rhythm of eating one piece per day.
That is... if Shade doesn't eat everything before me!

Shade: "Eeeee-xcellent~~"

I sometimes think of the Smurfs when I look at Shade (Soom Carbon). :''D In fact, I've never been too fond of Smurfs. I must have been a pretty evil child because I almost always rooted for the bad guys in stories or comics. I wanted the wizard Gargamel to finally catch and eat a Smurf or two, mwahahaha! (That's because I liked Gargamel's cat, Azrael. I even had a small Azrael the cat soft toy when I was a child. I wonder where he is now...)

Nowadays I think Smurfs are rather cute. You get softer with time, you see. :''D

---

Vihdoinkin sain oman suklaakalenterin tälle vuodelle! ^__^ Minulla on paljon suklaata nyt sitten mässytettävänä jos haluan ottaa kiinni rytmistä nami per päivä.
Siis... jos Shade ei ehdi syödä kaikkea ennen minua!

Shade: "Eeeerinomaista~~"

Shadea katsoessani minulle tulee usein Smurffit mieleen. :''D Itseasiassa, en koskaan lapsena niin välittänyt Smurffeista. Olin varmaan aika kiero pentu, koska olin melkein aina pahisten puolella tarinoissa. Halusin että velho Gargamel olisi viimein saanut kiinni edes pari Smurffia ja syönyt ne pikku p*ski*iset .X''D (Ehkäpä siitä syystä että tykkäsin velhon Rontti-kissasta. Minulla oli lapsena pikkuinen Rontti-pehmolelukin, tulikin mieleen että missähän se mahtaa olla nyt...)

Nykyisin kyllä tykkään Smurffeista. Ikä pehmittää luonteen, katsokaas. :''D


After eating all that chocolate, Shade appears to have a bulging stomach~ (That's what you get for eating too much goodies!)
I found some funny dolly-sized shirts from a Christmas market. They are actually made for Barbies but surprisingly fit Teenie Gems rather nicely.

Ugh. Shade's face-up is my own doing and although I thought it was alright at first, I'm starting to get sick of it. It's like rubbing the fact that my face-up "skills" are non-existant on my face when I look at it. Maybe it's time to admit defeat and get Shade a better face-up from someone who actually knows what they are doing. :3

---

Kaiken sen suklaasyöpöttelyn jälkeen Shaden vatsa on näemmä kehittänyt lupaavan pömpön. (Sen siitä saa kun syö liikaa herkkuja!)
Löysin Helsingin Vanhan ylioppilastalon joulumarkkinoilta hauskoja nukkekokoisia paitoja. Ne on luultavasti tehty Barbieille mutta yllättävän hyvin menevät myös Teenieille.

Ugh. Shaden face-up on minun tekemäni ja vaikka aluksi se tuntui minusta ihan mukiinmenevältä, alan ärsyyntyä siihen yhä enemmän. Kun katson sitä on kuin naamaani hierottaisiin koko ajan sitä tosiseikkaa että en ole lainkaan etevä face-uppien teossa. Ehkäpä olisi aika myöntää tappio ja hankkia Shadelle face-up jonkun käsissä, joka todella tietää mitä tekee. :3

5 comments:

 1. Höpö höpö juttuja, toi Shaden meikkihän on upea!! ♥ Ite en voi käsittää miten kukaan pystyy nypertää noin tarkasti ja noin hyvää jälkeä. Olis hausla joskus ite kokeilla nähä minkälainen hirviö siitä syntyis. XD

  Mä olin kans aina pienenä pahiksien puolella (toisinaan kyllä nykyäänki) ja varsinki otti päähän se, ettei Kelju K. Kojootti saanu ikinä kiinni sitä maantiekiitäjää! XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. *olis hausKa ite kokeilla JA nähä minkälainen hirviö siitä syntyis
   Ihana huomata näin jälkikäteen kaikki typot mitä kännyllä kommentoidessa saa aikaseks. XD

   Delete
  2. Kiitos. :3 Olen kyllä niin itsekriittinen että...
   Face-uppien tekeminen on kyllä kivaa, mutta myös tosi stressaavaa ja - niin - ihan sairaalloista nypertämistä varsinkin noiden pienten päiden kanssa.

   Hahaa! Aivan, ärsyttävä maantiekiitäjä olisi ansainnut joutua Kelju K. Kojootin syömäksi. X''D ((ja olen minäkin aina välillä pahisten puolella vielä edelleenkin, nyah nyah :''D)

   Delete
 2. Ymmärrän kyllä että omaa jälkeä on helppo kritisoida ja kaikki yksityiskohdat, mitkä itseä häiritsee, eivät kamerasta välity. Kuitenkin jos faceuppaaminen yhtään kiinnostaa, niin kyllä siihen kannattaa panostaa ja vain harjoitella ja opetella ja lukea tutoriaaleja ja kokeilla ja harjoitella lisää. Siinä menee useampi pullo lakkaa ja puhdistusainetta, mutta kun viimein katsoo omaa työtään suurella ylpeydellä, niin se on sen arvoista :) Ja ainakin mä olen aina valmis antamaan vinkkejä ja neuvoja ja ehkäpä joskus jopa jonkin face-up miitin. Toki myös tekemään meikkejä XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, minulla on näitä ups and downs-päiviä piirtämisen, maalaamisen ja face-uppien tekemisen kanssa. Välillä tuntuu että kaikki on ihan surkeaa mitä tekee itse, välillä taas voi olla ihan hiukan tyytyväinenkin johonkin tekeleisiin. :)

   Arvostan kyllä tosi paljon sitä että tykkäät neuvoa face-uppien teossa ja oletkin kertonut jo tähänkin mennessä tosi paljon hyviä vihjeitä. Niiden avulla kyllä inspiroidun varmaan vielä kokeilemaan uudestaan. Kiitos niistä! :)
   Face-up miitti voisi olla tosi kiva joskus, niin voisi kysyä ongelmakohdissa ihan suoraan neuvoa.

   Tällä hetkellä on sekä lakka että puhdistusaine (katson sinua Soom Ai) lopussa, mutta kunhan saan hankittua uusia niin kokeilen kyllä Shaden naamaa uudestaan. :3 Sain lisäksi hankittua parempia pastelleja tuon Shaden naaman tekemisen jälkeen että voi olla että ensi kerralla onnistuu paremmin. Käytin Shaden kanssa Rembrandt-merkkisiä joita suositeltiin minulle, mutta minusta niistä tulee liian rakeinen lopputulos. ~.~ (tai sitten en vaan osannut puhdistaa naamaa kunnolla...)

   Jeps, ja vaikka itse kokeilen face-uppeja niin ihan takuuvarmasti saat tehdä minun nukeille vielä niitä myöskin. :D

   Delete