Monday, December 9, 2013

Santa Claus Exists! - Spicasmago Advent Calendar 08 & 09


Ever wanted to become Santa Claus? Well, you can! In a way...
For a couple of years now, my sister and I have donated some toys every year for a Finnish charity action that collects presents for kids in families who are having it rough financially, especially during Christmas.

(It's also a good excuse to go wander around in a toy store! And I love toy stores! Haha!) Elfing around with me is Mackenzie (Dal Tina). She wanted to take part in wrapping the Christmas presents, because she now has her new Obitsu-hands on! No more broken arm and bad posing, yay!

Mackenzie: "Christmas is about spreading happiness around and taking other people into consideration too!"

---

Oletko koskaan halunnut olla Joulupukki? No, se on mahdollista! Ainakin tavallaan...
Olemme siskoni kanssa jo muutaman vuoden ajan ostaneet ja lahjoittaneet muutamia leluja Joulupuu-keräykseen. Siinä on ideana ostaa lahja sellaisen perheen lapselle, joilla on etenkin jouluna taloudellisesti raskasta aikaa, eikä ehkä mahdollista ostaa lainkaan joululahjoja.

(Se on myös mainio syy mennä lelukauppaan katselemaan! Ja minä rakastan lelukauppoja! Hahaa!)
Mukana tonttuilemassa Mackenzie (Dal Tina), joka halusi osallistua joululahjojen paketoimiseen, koska sillä on nyt uudet Obitsu-kätensä! Ei enää rikkinäistä rannetta ja huonoa poseerausta, yay!

Mackenzie: "Muistetaanhan ainakin jouluna levittää iloa ympärillemme ja ottaa muutkin ihmiset huomioon!"I bought a Monster High 13 Wishes Clawdeen Wolf for a 12-year old girl. Mackenzie is quick to catch on and started testing some oriental dancemoves!
(Those 13 Wishes dolls have pretty amazing clothes, so detailed!)

---

Ostin 12-vuotiaalle tytölle Monster High 13 Wishes Clawdeen Wolf 12-vuotiaalle tytölle. Mackenzie on nopea matkimaan ja kokeilee heti itämaisia tanssiliikkeitä!
(Noilla 13 Wishes-nukeilla on muuten aika hienot vaatteet, niin yksityiskohtaiset!)


This Lego Galaxy Squad mecha goes to a 10-year-old boy! (I'd have wanted one too when I saw how cool these were! X''D )

Mackenzie: "If it's a fight you want, come at me!! I have fists now!!"

Spica: "Mac, um.. You should act like a graceful and cute lolita, not go around picking fights! It's Christmas time, there might be spy-elves around..."

---

Tämä Lego Galaxy Squad mecha-pakkaus menee 10-vuotiaalle pojalle! (ja olisin kernaasti itsekin ottanut tuollaisen kun näin miten siistejä nämä olivat! X''D)

Mackenzie: "Jos tapella haluat, käy kimppuun vain! Minulla on nyt nyrkit!!"

Spica: "Mac, ööh... eikös sinun pitäisi käyttäytyä kuin suloinen lolita eikä kuljeskella ympäriinsä haastamassa riitaa? Nythän on joulunalusaika, saattaa olla vakoojatonttuja liikkeellä..."


Mackenzie: "All wrapped up and ready for Christmas Eve! (we receive the presents on Christmas Eve in Finland) It's fun playing Santa, you all should try it too!"

Phew, this was the first double-door of the Advent Calendar for two days this year! We'll see if I can keep up the daily posting from now on (or not...).
Oh, I almost forgot! I installed the Obitsu-hands on Mackenzie's stock body! It went great and they fit fine! They are really great at posing and I love playing around with the option hands. :3 I'm liking the Obitsu-hands so much I might try to change the whole body to Mac too!
---

Mackenzie: "Kaikki valmista, eikun pukinkonttiin! On kiva leikkiä Joulupukkia, kokeilkaapa tekin kaikki!"

Huh, tämä olikin sitten tämän vuoden joulukalenterin eka kaksoisluukku kahdelle päivälle! Saa nähdä pystynkö jatkamaan päivittäistä postaustahtia tästä eteenpäin kuinka tarkasti vai tuleeko useampia tuplia.
Ai niin, melkein unohdin! Laitoin Obitsu-kädet Mackenzien stock-vartaloon! Se kävi helposti ja ne sopivat hyvin! Posettaminen on kivaa ja samoin vaihtokäsien kanssa leikkiminen. :3 Tykkään tästä nyt niin paljon että voisin jopa koittaa sitä koko Obitsu-kehon vaihtamista Macille.8 comments:

 1. Hieno idea tuo. Ehkä ens vuonna mulla ois varaa ostaa jollekin myös joululahja. Ajatus on hieno. Myös se joulukukka vanhukselle-tempaus.

  Voisin viedä Tinan vaatteet :D, mutta eihän nyt vaatteiden pölliminen oo oikeeta joulumieltä :D. Sopivat kyllä kauniisti tytöllesi. Kivaa nähdä sultakin pullip perheläisiä pitkästä aikaa :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, niin tuo joulukukka vanhukselle on myös kiva tapa muistaa yksinäisiä ihmisiä jouluna. :)

   Heheh, nouuu älä vie Tinan vaatteita, juuri kun olen oppinut pitämään tytöstä kun tällä on uusia kivoja vaatteitakin, hih. Nämä päällä näkyvät ovat itseasiassa Byul Sucren stock-asu, jonka ostin Pullip Suomen kauppapaikalta. :3 Kiva että sinustakin sopii Tinalle (Mackenzielle). Olen taas alkanut innostua uudestaan Pullip-perheläisistä, niitä tullaan näkemään minulta enemmän jatkossakin. :3

   Delete
 2. Meillä myös töissä on Joulupuu-keräystä ja hyvin niitä lahjoja niissä kertyy. Oiva ajatus, koska kun miettii miten murtunut sitä itse oisi lapsena ollut ilman ainokaistakaan lahjaa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai, voi kuinka kiva että työpaikalla otetaan osaa tähän myös. :3
   Samaa minäkin pohdin, voin kuvitella että lahjaton joulu on lapsille ankea. Muistan siskoni myös kertoneen että hän löysi netistä sellaisten ihmisten kirjoituksia, joiden lapset olivat saaneet joululahjoja Joulupuu-keräyksestä. Nämä ihmiset olivat kuulemma kertoneet että lapset olivat todella onnellisia kun saivat sittenkin paketteja aattona.

   Delete
 3. Ihana idea ja aivan mahtavaa, että osallistutte siskosi kanssa myös vähäosasempien jouluun!! :) Mackenzie näyttää myöskin tosi suloselta (varsinkin toi nyrkkikuva, en kestä!!!) ja oli varmasti kovasti auttamassa paketoinnin kanssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :3
   Hih, nyrkit on just parhaat tuossa Obitsu-kehon vaihtokäsipatteristossa. Ensin piti tehdä sellainen kuvatarina missä Mackenzie sählää paketoinnin kanssa mutta sitten aika loppu kesken. :''D

   Delete
 4. Tosi siistiä! En ole kuullutkaan tuosta Joulupuu keräyksestä, mutta kunhan tästä opiskelut saa hoidettua ja on varaa niin tuo kuulostaisi juuri sellaiselta johon haluaisin osallistua. Pitää laittaa korvan taakse : D

  Ensimmäinen kuva oli ihanan riemukas. Tuli itselle innostunut fiilis ja jos olisi lahjoja paketoitavana niin olisin jo mennyt tekemään sen, heh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että kuulostaa siltä että sitten kun mahdollista niin osallistut. :) Minusta tällaiset saa aina hyvälle mielelle. Eikä lahjan tarvitse olla suuri ja kallis, esim. alennusmyynneistäkin saa ympäri vuoden hienoja leluja edullisesti, jotka normihinnoilla maksavat paljon.

   Hih, joulupaperit antavat hilpeän ja värikkään taustan. :) Ja minä ra-kas-tan paketoimista! :''D

   Delete