Thursday, December 5, 2013

To Catch a Unicorn... - Spicasmago Advent Calendar 05


Floyd: "So I'm not the only unicorn in this household, huh? I thought we were rare..."

Moondancer: "Oh, we are. But this place is like catnip for unicorns. Unicornip. :-)"

---

Floyd: "En siis ole ainoa yksisarvinen tässä taloudessa... Luulin että me olemme harvinaisia..."

Moondancer: "Niinhän me olemmekin. Mutta tämä paikka on kuin kissanminttua yksisarvisille. Yksisarvisenminttua. :-)"Two of my favoritest unicorns. :3
Floyd or Soom Bygg is my first Teenie Gem and Moondancer is my newest purchase to the collection of generation 1 My Little Ponies.

---

Kaksi lemppareimmistani yksisarvisista. :3
Floyd eli Soom Bygg on ensimmäinen Teenie Gem-nukkeni ja Moondancer taas on uusin hankintani ykkössukupolven My Little Pony-kokoelmaan.One of the most memorable presents I got from Santa when I was a kid, was the My Little Pony Paradise Estate-playset. Ponies were my favorite toys, and there was always a pony or two on my wishlist for Santa  Claus.
Aside from a real pony and a real dog, but for some reason those wishes never reached through to Santa... As a child I always thought that this was because I couldn't write, and I drew my wishlists. So maybe Santa misunderstood the pictures I drew of dogs and ponies to be toys! Every year I tried to come up with a way to draw ponies and dogs so that Santa could understand that I wanted live animals! X''D

---

Yksi muistorikkaimmista lahjoista, jonka olen saanut pienenä Joulupukilta, oli My Little Pony Paratiisikartano-leikkisetti. Ponit olivat lempilelujani ja toivelistallani oli aina poni tai pari.

Ainakin oikean ponin ja oikean koiran lisäksi. Jostain kumman syystä nämä eläintoiveet eivät koskaan tuntuneet välittyvän Joulupukille asti... Lapsena aina tuumin, että se johtui siitä etten osannut kirjoittaa vaan piirsin toivelistani. Joten ehkäpä Joulupukki väärinkäsitti, ja luuli että piirrokseni esittivät lelukoiria ja -poneja eivätkä oikeita!
Joka vuosi yritin uskollisesti keksiä miten ihmeessä voisin piirtää kuvat niin että Pukki vihdoin ymmärtäisi niiden esittävän oikeita eläimiä... X''D


I still have all of the ponies from my childhood. I've decided to collect some of the My Little Ponies that I always wanted as a kid, but didn't have. Also, ponies with star-cutiemarks are on the priority-list. :3
I've been searching for a Moondancer that is in good condition and has her cutie-mark (or symbols as they used to be called before MLP; FiM) intact. The problem with the glittery symbols is that they tend to wear off with time. I have had to pass on many Moondancers before, but finally I came up with one that has near-perfect symbols! Yay!

Moondancer was one of my dreamponies when I was little. I had the baby-pony version of Moondancer, she was among the first My Little Ponies I had. In my mind, everypony had a personality and baby Moondancer and baby Glory were the smartest of my babyponies.

They were the ones to offer words of wisdom when the other babies were about to do something stupid or go off on a dangerous adventure.
Now... to catch a near-perfect adult Glory My Little Pony... And the Hunt for the Unicorn begins anew.

---

Minulla on edelleen kaikki lapsuuden ponini. Olen päättänyt nykyisin kerätä ne ponit, joista aina haaveksin lapsena, mutta joita minulla ei ollut. Myöskin olen ottanut tähtisymboleilla varustetut ponit tärkeysjärjestyksessä ensimmäiseksi. :3
Olen etsistkellyt Moondancer-ponia, joka olisi hyvässä kunnossa ja jonka symboli olisi edelleen jäljellä. Tällaisten kimalle-symbolien ongelmana poneilla on se, että ne kuluvat pois ajanmittaan. Olen joutunut passaamaan monta Moondanceria tätä ennen, mutta viimein tuli kohdalle yksilö, jolla on melkein täydelliset symbolit! Yay!

Moondancer oli yksi unelmaponeistani lapsena. Minulla oli vauvaponi-versio siitä, ja se oli yksi ensimmäisistä My Little Poneistani. Leikeissäni pikku Moondancer (tai minulle se silloin oli Kuutamoinen) ja pikku Glory (Tähdenlento) olivat kaikkein viisaimmat pikkuponit.

Heillä oli aina järkevä sananen sanottavanaan, kun toiset muksuponit olivat aikeissa tehdä jotain typerää tai lähteä vaaralliselle seikkailulle.
No niin... nyt vaan tarvitsee napata melkein-täydellinen aikuis-Glory... Ja Yksisarvisen Metsästys alkaa uudelleen.

6 comments:

 1. Ah, niin ihania yksisarvisia, voi että >u< Kuvat ovat aivan mahtavat ja kaikki niin jybersöpöjä ! Hupaisin taitaa olla tuo ensimmäisen jälkeen tuleva :D (mjahtavaa)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hii kiva ett tykkäät. :-)
   Voit uskoa että oli hankala saada Floyd seisomaan kavioillaan pehmeän sametin päällä. x3 *nukkeharrastajien ongelmia*

   Delete
 2. ei joulupukki minullekaan koskaan tuonut oikeata heppaa eikä oikeata koiraa :( Onneksi sen on voinut ottaa aikuisiällä monikerroin takaisin, hah haa!
  Onko sinulla yhä Paratiisikartano tallella? Saisit laittaa siitä kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä oli vaikeaa mahduttaa hevosta lahjasäkkiin? Ja ehkä Korvatunturin tontut eivät sittenkään raaskineet luopua kaikista niistä koiranpennuista joita lapset toivoivat..
   Vielä en itse ole onnistunut kompensoimaan hevosen ja koiran-tarvetta, mutta perästä tullaan. :) (ja onhan minulla nyt kolme uutta nuorta gerbiiliä <3)

   On toki! Se löytyy mökiltä edelleen, taitaa olla kaikki tarvikkeetkin tallella. Pitänee ottaa se esille ensi kerralla kun menen sinne ja koota se kämpille kuvauskuntoon. :3 Kuvia tulee kyllä~ (ei tosin kovin pian koska en tiedä koska seuraavan kerran menen mökille. )

   Delete
 3. Vaikka MLPt on minullekin rakkaita nuoruudesta ja nyt uudelleen sen TV-sarjan tiimoilta, niin silti ottaisin mieluummin Floydin XD Pikkujätkä on vain niin tyylikäs ja aristokraattinen liivissään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, en minäkään Floydia poniin vaihtaisi (tai no ehkä oikeaan elävään poniin... ;-), vaikka MLPt kivoja ovatkin.

   Pitäisi hankkia Floydille joku toinenkin asusetti. En ole löytänyt sellaista sopivan "fantastista" yksisarven arvolle sopivaa. :''D Floyd kun ei kelpuuta mitä vaan päälleen. Samoin pitäisi löytää sille parempi peruukki.
   Se on ehkä hankalin posetettava Teenie Gemeistäni mutta silti niin rakas. <3

   Delete