Monday, December 22, 2014

Advent Calendar - Door22 Flowers for Christmas


We have a tradition in our family to buy Christmas flower-arrangements. Ayato was with us and I managed to snap a quick shot of him on the Christmas decorations of the plant house!

---
Meillä on ollut perinteenä perheen kanssa ostaa jouluksi kukka-asetemia. Ayato oli mukana ja sain napatuksi nopean kuvan pikkuisesta kasvihuoneen joulukoristusten keskellä!
There was a really Christmassy atmosphere at the planthouse and I always get the Christmas-feeling when visiting there.

---
Kasvihuoneella oli tosi jouluinen tunnelma ja tulen siellä aina joulufiilikselle.


Hanged Christmas trees...? Looks like a fir-tree slaughterhouse to me! :'D

---
Hirtettyjä joulukuusia...? Näyttää ihan joltain joulukuusi-teurastamolta! :'D


Pretty flower-arrangements with built-in led lights.

---
Nättejä kukka-asetelmia led-valaistuksin.


Mistletoe~ <3

---
Misteliä~ <3


Looks like we are going to have a white Christmas here after all! It started snowing today and according to the weather forecasts, it will snow on Christmas Eve as well.
The garden sculptures looked like they were taken straight out of the White Witch's backyard from Narnia. ;)

---
Näyttää siltä että mekin saamme valkoisen joulun kaikesta huolimatta! Tänään alkoi tuiskuttaa ja jos sääennusteita on uskominen niin jouluaattonakin sataa lunta.
Puutarhapatsaat näyttivät kuin suoraan reväistyltä Valkean Velhon pihamaalta Narniasta. ;)

11 comments:

 1. Kaunis kuvauspaikka! Olen itsekin haaveillut pääseväni valokuvailemaan johonkin puutarhamyymälään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joskus olisi kiva raahata tuonne joku vähän isompi nukke. Senkin uhalla että joutuu kummeksunnan kohteeksi. :) Pikkuiset nuket häviävät helposti taustaan ja tuolla oli niin hämärää että oli hankala saada hyviä kuvia pikkuisista kasvoista.

   Delete
 2. That really looks like Narnia :D And Ayato looks cool, even when being stuck on a plant :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, doesn't it just? :) And thank you~ Everytime I change Ayato's head back to the body I remember how much I love that little bugger. Even though he's so hard to impress judging by the looks of him. ;)

   Delete
 3. Saakohan noissa paikoissa oikeasti kuvata? Yleensähän myymälätiloissa ei saa kun se voidaan tulkita teollisuusvakoiluksi. Olen kyllä muutamissa myymälöissä kuvaillut, sekä ilman lupaa että luvan kysyttyäni ja aina se lupa on tullut.
  Pitäisi tehdä retki kasvitieteelliseen puutarhaan. Niissä saa kuvata niin paljon kuin sielu sietää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm... ei tietoa. Tosin myyjät näkivät selkeästi kun kuvailin siellä (otin mm. kuvia perheenjäsenistäni) eikä kukaan sanonut mitään joten ehkäpä siellä sai. :) Joskus olen tosiaan itsekin kysynyt saako jossain kuvata jos tilanne vaikuttaa siltä että jotain rajoituksia voisi olla. Vain harvoin jossain kaupassa ei ole saanut. (Tosin nykyään kun ihmiset räiskivät kännyköillä mm.selfieitä melkein missä vaan niin nuo kiellot on varmaan hiukan hellittäneet kun myyjät/työntekijät tuskin jaksavat koko ajan juosta kieltämässä. ;) )

   Oo, kasvitieteellinen puutarha! Toden totta. Olin marraskuussa Turun kasvitieteellisessä puutarhassa kun siellä oli sellainen jännä interaktiivinen scifi-näytelmä, ja vaikka siellä olikin pimeää tuumin että saisi hyviä nukkekuvia nyt. (siellä tosin oli kuvaus kielletty näytelmän ajan.)

   Delete
 4. Joulukuusi-teurastamo, haha! Ihana :'-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep. No siltä tuo näyttää, eikö? :)
   Tulee mieleen jutut siitä kun maalla teurastettiin kuulemma vuohia ja laitettiin riippumaan sen jälkeen jaloistaan riviin vajan kattohirteen. *anteeksi näistä makaabereista mielikuvista*

   Delete
  2. Nyt Spica! XD Mitä ihmettä sitä ajatellaan jouluna!?! :DD

   Delete
 5. Kovin mukavalle kuvauspaikalle näyttääpi. Ja voi vitsit tätä Ayatoa, oletpas söötti! Tykkään tuosta asusta ja paljonnn.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä oli hyvin kuvauksellista. :) Kiva että tykkäät Ayatosta~ En tiedä tykkääkö Ayato kenestäkään mutta kyllä se varmaan kehuille on perso? ;'D Asu on DollHeartilta ja himoitsen heiltä Teenie Gem -kokoisia asuja lisääääää! ;)

   Delete