Wednesday, December 10, 2014

Advent Calendar door 10 - Action Elves!


On today's door we have a couple of Christmas Action Elves!

ActionMan: "Happy 10th of December to everyone from us! We're just here to remind you all to have a safe Christmas and try not to knock any candles over..."

Bearded ActionMan ("Ukko"): "*munch* I gotta say, these cookies are awesome!"

ActionMan: "...or over-eat yourselves to the brink of being hospitalized."

Spica: "Can you tell us a little about those elf-hats you are wearing?"

Ukko: "Yeah, we got them from the Helsinki Christmas market. A lovely old lady was selling ActionMen-sized elf-hats!"

ActionMan: "Well... actually these are originally meant for Barbies... (wait a minute, are we wearing hats for women?!"

Ukko: "(feh, they didn't have a label on them)...so if you are looking for elf-hats for the ActionMan in your life, be sure to visit the Helsinki Christmas market!"

---
Tämän päivän kalenterissa on pari kappaletta ToimintaTonttuja!

ActionMan: "Hauskaa kymmenettä luukkua kaikille! Tulimme vain muistuttamaan että viettäkäähän turvallinen joulu ja yrittäkää olla kaatamatta kynttilöitä..."

Parrakas ActionMan (eli Ukko):*mousk*"...ihan mahtavia nämä pikkuleivät kyllä!"

ActionMan: "...tai ylensyömättä itseänne sairaalaanjoutumisen partaalle..."

Spica: "Kertokaapas jotakin noista tonttuhatuistanne?"

Ukko: "Joo! Nämä on ostettu Helsingin Tuomaan markkinoilta! Mukava vanha rouva oli myymässä juuri sopivasti Action Man-kokoisia tonttulakkeja!"

ActionMan:"Noh... oikeastaan nämä oli tarkoitettu Barbeille... (hetkinen, onko meillä nyt naisten hatut päässä?!)"

Ukko: "(Höh, ei niissä ollut omistajan nimeä päällä)...joten jos olet etsimässä tonttulakkia elämäsi ActionManille niin Tuomaan markkinoilta löytyy!"Ukko: "And look at what we got for free! Sweatpants! That's what I call a good deal!"

ActionMan: "...Elf-hats and sweatpants... what are we supposed to do with that combination?"

Ukko: "...I don't know. Elf around leisurely at home in comfy pants? Don't look a pair of gift-sweatpants in the mouth! Free stuff is always cool!"

ActionMan: "... ... ...What. And by the way, how come you get to have a name while I'm just referred to as 'ActionMan'? That's not cool!"

Ukko: "I'm special because I have a beard! nyah nyah! ...also Spica hasn't come up with a good name yet."

ActionMan: "Grrrr..."

Spica:"Guys. Guys! That's not very Christmassy!"

---
Ukko: "Ja katso mitä saimme kaupanpäälle! Lökäpöksyt! Oli kyllä hyvä diili!"

ActionMan: "...tonttulakit ja lökäpökät... miten ne muka sopivat yhteen?"

Ukko: "...hmmm... no varmaan on tarkoitus tonttuilla kotona mukavissa lökähousuissa? Älä katso lahja-lökäpöksyjä suuhun! Ilmaistavarat on aina hyvä!"

ActionMan: "... ... ... Mitä. Ja muuten, miksi sinulla on nimi mutta minua sanotaan vain 'ActionManiksi'?"

Ukko: "Minä olenkin erityinen koska minulla on parta! Lällislää! ...myöskään nimee ei keksitty."

ActionMan: "Mrrr..."

Spica: "No niin tyypit nyt alkaa käydä levottomaksi eikä yhtään jouluiseksi!"


*Behind-the-Scenes*

ActionMan: "Come on, already, Ukko! I'm not going to do this Advent calendar thing alone wearing this ridiculous hat!"

Ukko: "Be right there~"

---
*Kulissien takana*

ActionMan: "Tule nyt jo, Ukko! En aio kyllä esiintyä missään joulukalenterissa yksin päässäni tällainen naurettava myssy!"

Ukko: "Ihan kohta~"


ActionMan: "Sheesh! I didn't need to see that!"

Ukko: "What? It was summer the last time I got a picture taken of me, I have to change into something more appropriate for winter!"

ActionMan: "Feh, real men wear sleeveless shirts and shortpants all year round!"

---
ActionMan: "Äsh, ei minun olisi tarvinnut nähdä tuota!"

Ukko: "Mitä? Minua kuvattiin viimeksi kesällä. Täytyyhän sitä nyt vaihtaa vähän talvisempiin vaatteisiin!"

ActioMan: "Pöh, oikeat miehet kulkevat hihattomissa paidoissa ja shortseissa vuoden ympäri!"

11 comments:

 1. Mulla on tollanen Yks hiukan samantyylinen nukke ku toi jolla on mustat kädet tosin sillä ei oo mustia käsiä...
  T:Siniapila

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh! Ota kuvia siitä nukestasi joskus. :3 Tämä on tainnut joskus olla joku moottoripyöräilijänukke tai joku vastaava kun sillä on tuollaiset hanskat.

   Delete
 2. Ihanaa! Miesnukke-energiaa! Bonusta vilahtavasta vatsalihaksistosta. Mahtavaa että partaukolla on vaatteita sekä kesään että talveen.
  (Tutulla on muuten Ukko-niminen poikalapsi. Nimi pukee kantajaansa ehkä joskus 30 vuoden kuluttua...)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jostain syystä minusta miesnukeista saa hupaisempia kuvia... Ehkä se on se kun yrittävät näyttää niin machoilta mutta se on hankalaa tonttulakki päässä? :'D
   Ja täytyyhän sitä nyt olla rantaleijona-paita kesällä ja talvella arktisiin seikkailuihin vaadittavat lämpöiset asut. Haluaisin ukkeleille havaiji-paidat. x3

   Aaa, minusta Ukko-nimi on niin kiva~ Siinä on semmoista suomalaista paatosta. Ukko Ylijumala suomalaisen kansanuskomuksen mukaan. Ei paha kaima. ;)

   Delete
 3. Hahahahaha!!! This is so funny, thank you so much for this post, your two guys are hilarious :-D! <3!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahah! I had fun making this post so I'm glad that it was funny to you! :D These two always make me come up with crazy ideas and bring a smile to my face when I see them. :33 At the moment they are sitting at my writing desk with the elfhats on, eating cookies.

   Delete
 4. Minä luulin ensisilmäyksellä Ukkoa Tintti-sarjakuvan Kapteeni Haddockiksi. Kai se on tuo parta ja poolopaita... :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oh, yhdennäköisyys on kyllä huomattava nyt kun mainitsit! Ei paha~ Haddock taitaa olla lempihahmoni Tintissä. Siis Miloun jälkeen. Milou on paras. <3

   (Hmm... Ukolle Haddock-cossi voisi olla aika jees.)

   Delete
  2. Oo, kannatan cossi-ideaa ehdottomasti, vaikka mun täytyy kyllä häpeällisesti myöntää etten oo juuri lukenu Tinttiä ja hahmotkin on tuttuja lähinnä aikuisille suunnatusta fanitaiteesta...Ehkä voisin sivistää itseäni ja käydä parit sarjakuvat kirjastosta. :P Tintistä on vissiin tehty leffakin, onkohan se mistään kotoisin...?

   Delete
  3. X'D "hahmotkin ovat tuttuja lähinnä aikuisille suunnatusta fanitaiteesta..." *totaalinen repeäminen* :''D Hergé varmasti pyörii haudassaan... no ei vaiskaan, mutta siis voin kuvitella mitä franko-belgialaisten laatusarjakuvien ystävät tuumaavat meistä yaoin paaduttamista mangafaneista kun Tinttikin tunnistetaan lähinnä slashin kautta. :''D Ooh, kuolen nauruun kun kuvittelen ne paheksuvat ilmeet~ Kiitos tästä~ <3
   (BTW, en ole vielä tutustunut tähän Tintti-slashiin joten jos löytyy hyviä linkkejä fanartiin niin pistä vaikka yksärillä Pullip Suomessa. x'D)

   Itse tuli pienenä luettua kaikki mahdolliset sarjakuvat mitä kirjastosta löytyi ja siis perinteiset Tintit ja Asterixit on luettu useampaan kertaan. Suosittelen, ovathan ne hyviä sarjakuvia. :) Tosin minulla taitaa olla vähän sama juttu kuin sinulla että kun on kerran nähnyt jonkun slash-jutun niin sitä ei voi enää tehdä näkemättömäksi. (Can't unsee xP), eli nykyisin jos luen Tinttiä tai katson vaikka Star Trekiä niin näkee väistämättä näitä yaoi-viittauksia. x3

   Oletan että tarkoitat Tintti-leffalla sitä tietokoneanimaatiolla toteutettua melko uutta leffaa, olikos se nyt Yksisarvisen salaisuus? Juu! Olen käynyt elokuvateatterissa katsomassa ja se oli kyllä todella hyvä ja hauska! Kannattaa katsoa. Tosin siitä on ollut paljon eriäviä mielipiteitä ja "tiukimmat" vanhan liiton Tintti-fanit eivät ole tykänneet, mutta minä pidin kyllä kovasti!

   Delete
  4. Voi minua läpimätää tyttöä...u___u'' Tulipa muuten syyllinen olo nyt kun muistin että ennen ylioppilaskirjoituksia tein ruotsin vanhaa yo-koetta ja siinä oli osio joka kertoi juuri Tintistä. Yhdessä kohdassa puhuttiin muistaakseni siitä miten Hergé piti Tinttiä poikana jota hän ei koskaan saanut... D:

   Asterixit minäkin olen lapsena lukenut, ja muistaakseni Tintistä tuli joku piirrossarja jota näin jakson tai pari lapsena. Mutta niin...ehkä aloitan katsomalla elokuvan ja sivistän sitten itseäni sarjakuvalla. :D

   Delete