Thursday, December 25, 2014

Advent Calendar Doors 23 & 24 - Yay it's Christmas!


The conclusion of the Spicasmagoria advent calendar comes a day late... I wanted to keep good family-relations so I didn't open my computer on Christmas Eve or the day before. That's why you get the last doors and my Christmas wishes now. ;)

Lucky is admiring the pile of parcels...

---
Spicasmagorian joulukalenterin versio 2014 loppuluukut tulevat päivän myöhässä... halusin säilyttää hyvät välit perheeseen joten en sitten avannut konetta jouluaattona enkä aatonaattona. Siksi saatte loput luukut ja jouluntoivotukset näin joulupäivänä. ;)

Lucky ihastelee pakettikasaa...
Lucky: "I am pleased, you've finally acknowledged that I as a honorable prince am entitled to lots of endowments."

Lucky, sad to deliver a disappointment, but they are not for you.

---
Lucky: "Hyvä kun olet viimeinkin havainnut, että kaltaiselleni korkea-arvoiselle prinssille tulee osoittaa paljon lahjuksia."

Ikävä tuottaa pettymys, Lucky, mutta ne eivät ole sinulle.


Lucky: "But surely this one must be for me! Look, it has birds pictured in it."

*sigh*

---
Lucky: "Mutta varmasti tämä on ainakin minulle! Siinä on sentään lintujen kuviakin."


This picture was going to be on the door for the 23rd day. I was packing presents. Tsukiko should be careful that she doesn't end up being given as a gift along with those parcels. These are going to my friend who doesn't like dolls all that much so Tsukiko would have a hard time there. ;)
I got Tsukiko last Christmas so she's been a year with me now!
---
Tämän kuvan piti tulla aatonaaton luukkuun. Paketoin tuolloin lahjoja. Tsukikon pitäisi varoa ettei tule annetuksi lahjana noiden tavaroiden mukana. Nämä ovat nimittäin menossa ystävälleni, joka ei niin välitä nukeista, joten Tsukikolla ei varmaankaan olisi rattoisaa hänen luonaan. ;)
Sain Tsukikon viime jouluna joten se on ollut nyt kanssamme vuoden!I usually like to wrap the parcels myself. But this one I got a store-clerk to wrap for me because they had such a cool wrapping paper with pictures of announcements from an old newpaper. I laughed when I saw the finished parcels because it looked and felt like it had fish inside! x'D

I have a habit of writing something funny on the parcels for my friends. Here the snowman says: "Yum! This one has surströmming [a horribly smelly fermented Baltic herring] inside! It helps to the after-effects caused by the liquor confections!"

Actually there was a small pillow with some sort of grains inside. You can put it in the microwave oven and then use it to warm your hands or to help ease pain.
---

Tykkään yleensä itse paketoida lahjat, mutta annoin myyjän paketoida tämän, koska heillä oli niin kivaa paperia jossa oli kuvia vanhojen sanomalehtien ilmoituksista. Nauroin kun näin valmiin paketin, koska se näytti ja tuntui ihan siltä kuin sisällä olisi ollut kalaa. x'D

Minulla on tapana kirjoitella kaikkea hassua paketteihin, joita annan ystäville.
Oikeasti tuolla on sisällä sellainen pieni ryynityyny, jota voi lämmittää mikrossa ja lämmittää käsiään tai käyttää kivunlievitykseen.

Merry Christmas to everyone!! From Spica and the dollies.

And finally, I'd like to wish you all a very joyful Christmas! I hope you've enjoyed it so far and had lots of fantastic presents and good moments with your loved ones. :)

(We watched the traditional "Santa's Hotline"-show that is broadcasted in Finland on the morning of Christmas Eve. It's a live-show in which children can call Santa and have a chat!)

---
Ja lopuksi, haluaisin toivottaa kaikille oikein riemukasta joulua! Toivottavasti olette nauttineet siitä tähän asti ja saaneet paljon huikeita lahjoja sekä viettäneet kivoja hetkiä rakkaittenne parissa. :)

(Me katsottiin Joulupukin kuumaalinjaa, tottakai. Ikävä kyllä piirretyt ei enää ole niin kivoja kuin omassa lapsuudessa... mutta Pukki on sentään vanha kunnon Pukki! )

19 comments:

 1. Mahtavaa joulua sullekin ja vielä hyvää uutta vuotta!! ♥ Toivottavasti paketeista löytyi edes jokunen uusi kaveri Luckylle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos samoin~ :3 Katsotaanpa mitä paketeista kuoriutuu. Avaamme lahjat vasta tänää. ;)

   Delete
 2. Minäkin olin vähän pettynyt joulun lastenohjelmatarjontaan, jotenkin tuntui siltä kuin jotain puuttuisi. Joulun taika kaiketi, se on tainnut haihtua vuosien varrella. :D

  Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2015! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehkä ne tietokone-animaatiot ei oikein iske jouluna kun kaipaisi perinteistä ja pehmeämpää otetta. Kunnon käsin piirretty (jos sitten edes piirtopöydällä, mutta kuitenkin käsin piirretty) 2D-animaatio on se aito oikea. ;)

   Samoin sinulle! Varmaankin tulee vielä uusi vuosi postaus tässä... ;)

   Delete
 3. Kuumalinja on ehdottomasti AINA katsottava, vaikka tosiaan nuo piirretyt välissä eivät ole oikein mistään kotoisin... Onneksi pukille soittavat lapset pysyvät vuosi vuodelta yhtä sympaattisina :)
  Mukavaa joulua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä kyllä. Itse tykkään aina bongata joskos sieltä tulisi niitä "MUTTA KUN MÄ HALUUN SEN LEGOROPOTIN!!!"-kiukkukohtauksia. x'D Pukin puhelintontut ovat ilmeisesti osanneet lähivuosina valita ne vähiten leluraivareimmat tapaukset lähetykseen koska sellaisia nykyään on harvemmin kuin aikaisempina vuosina. :'D

   Delete
 4. Tässä iässä sitä osaa arvostaa enemmän joulupukin veteraanicharmia kuin välipiirrettyjä. Niin aidon näköiset turpajouhet<3
  Ihana Tsukiko<3 (Lisää sydämiä). Niin pieni ja siro. Isojen pakettien välissä pitää olla varovainen ettei muserru!
  Valkoista joulua ja nukkerikasta vuotta 2015 sinulle ja koko nukkeperheelle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, Pukki on selkeästi viettänyt Movemberia. ;)
   Sinulle ja nukeillesi myös loistavaa uutta vuotta ja toivottavasti saat hankittua jonkin uudenkin perheenjäsenen nukkearkea ilostuttamaan. :3

   Delete
 5. Oi harmi kun NE lahjat eivät olleetkaan Lucylle xcc
  Kivat noi sanomalehti paperit x3
  Näyttää tosiaankin siltä että niissä ois sisällä kala x]
  Hyvää uuttavuotta :3 :D
  T:Siniapila

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia, hauskaa uutta vuotta sinullekin~ :33

   Delete
 6. Voi tuota Luckya! Taas näkyy tuollainen soma pikkuotus jonka vaatteet ovat jotain niin sööttiä että oijoi. Iskee kyllä sellainen olo tällaisia katsellessa, että pakko päästä ostamaan tuolle omalle pienellekin kauhea läjä noin ihania vaatteita :D
  Kuumalinja pyörii aina täälläkin aattoisin, myös tällä kertaa - eivätpä ne piirretyt paljoa tosiaan innosta, mutta silti, kun tuon laittaa näkymään niin viimeistään silloin herää oikea joulufiilis! :D
  Hauskaa joulunaikaa sinullekin! ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ainakin joku setti hankkia DollHeartilta pikkuisellesi. :3 Se upgradeaa Teenie Gemien söpöyden aivan uudelle tasolle! ;) Onneksi pienille nukeille ne vaatesetit ei ihan *niin* kalliita ole kuin isommille nukeille, voi hiukan paremmin perustella itselleen setin hankinnan.

   Kuumalinja on just parasta aattohuvia. Tykkään kovasti piirretyistä, jos niissä on ideaa ja tunnelmaa. En vaan pystynyt katsomaan esim. "Oukkidoukin joulu"-nimistä tietokoneanimaatiota. Tuntui että aivot sulaa kun sitä katsoo... siksi kanava kääntyi niiksi ajoiksi kun tuli jotain tajunnan mädättävää. ;'D

   Oikein mukavaa joulunaikaa (se loppiaiseen asti kestää!) ja mahtia uuttavuotta sinulle! ^3^

   Delete
 7. Lovely post :-). I wish you a Merry Christmas!!! xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! :) Likewise, I hope you've had a wonderful Christmas~ <3 May the year 2015 be bright and happy for you!

   Delete
 8. Hah, äitini harmitteli myös piirrettyjen ja muiden lastenohjelmien puuttumista :D. Itse en olisi muutoin huomannutkaan koko asiaa... Lucky on aina niin söötin näköinen, että X3. Oli todella kivaa katsella nämä luukut läpi aina koneella käväistessä, onneksi jaksoit pitää tätä joulukalenteria yllä C:♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Äitisi varmaan muistelee millaisia ohjelmia Joulupukin kuumassalinjassa tuli ennen... (hyviä! ;'D ) Tylsää kun vanhoja piirrettyjä ei enää näytetä niin usein, jos ollenkaan. Niissä on ihan omanlaisensa charmi.

   Ihanaa että tykkäät Luckystä~ :3 Ja tosi kivaa että olet viihtynyt joulukalenterin parissa, vaikka loppua kohden alkoikin julkaisutahti vähän venymään. :'D Ensi vuonna pitää ajatella tarkemmin ja ottaa kuvia varastoon! Joulukuu vaan tulee aina niin yllättäin ettei oikein ehdi valmistautua... Ehkä 2015 pitää olla jouluisissa tunnelmissa koko vuoden, tehdä joulukalenteripostaukset ja hankkia lahjat jo ennakkoon pitkin vuotta! Se voisi olla uudenvuoden lupaukseni. x3

   Delete
 9. Hyvää myöhäistä joulua sinulle ja nukeille!<3 (jaksoin avata koneen vasta nyt :'D)

  Ihania kuvia :D Lintuprinssi ja lintupaketti on niin söpö!

  Itse en jaksanut aattoaamuna katsoa telkkaria ollenkaan, mutta illalla Samu-Sirkan joulutervehdys on ihan pakollinen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos! :3 Ei vielä ole liian myöhäistä toivottaa hyvää joulua, se loppiaiseen asti kestää. :33 Ja on ymmärrettävää että joulun aikana on muutakin tekemistä kun roikkua netissä. :)

   Kiva että tykkäsit kuvista~ Minusta tuo lintu-paperi oli kuin tehty Lucky-kuvia varten.
   Minä en ehtinyt katsoa Samu Sirkan joulutervehdystä aattona, kun lähdettiin sukulaisten luokse kyläilemään, mutta onneksi se tuli joulupäivänä uusintana niin pääsi tunnelmaan. :3 Tosin minua alkaa ärsyttää jo se Pluto ja Tiku-Tako-kohellus sekä Aku Ankka lahjapakkaamossa-pätkät. Sen sijaan 101 Dalmatialaista ja Samu Sirkan laulu on joka vuosi yhtä jouluisia ja kivoja~ :)
   Täytyykin mennä katsomaan Big Hero 6, se pätkä joka näytettiin joulutervehdyksessä oli oikein viihdyttävä.

   Delete
  2. Ei siis 101 Dalmista VAAN Kaunotar ja kulkuri.. ärh. x'D

   Delete