Thursday, December 11, 2014

Advent Calendar door11 - In the Sea of Fairy Lights


Before I started the Advent calendar I thought I'd try to photograph dolls that have had little on-screen time. But I can't help it that my favorites tend to steal the show! (And Remy's just so easy and fun to take along when going out...)

Here's a small puzzle to those who live in Helsinki of have visited during Christmas time... Where can you find these Christmas lights seen in these pics?

---
Ennen kuin aloitin joulukalenterin, suunnittelin kuvaavani niitä nukkejani, joita on harvemmin nähty. Mutta en voi sille mitään että suosikkini yrittävät varastaa show'n! (Ja Remy kun on vaan niin helppo ottaa mukaan kun menee jonnekin...)

Tässä on pieni pulmapähkinä helsinkiläisille ja niille jotka ovat käyneet joulunaikana Helsingissä. Mistä löytyvätkään nämä jouluvalot, joiden päällä Remy loikoilee?
Wow, Remy seems so tiny~

---
Kylläpä Remy näyttääkin pikkuiselta~


The Christmas lights are from the Kamppi shopping center in Helsinki.
Since the first time these lights were brought in the center, I've been toying with the thought of what would happen if one or more of those giant light balls would fall down and start rolling around. x3

---
Jotkut varmaan jo tästä arvaavatkin että kyseessä olivat Kampin ostoskeskuksen jouluvalot.
Aina siitä lähtien kun nämä valot tuotiin ensi kertaa Kamppiin, olen pohtinut mitä tapahtuisi jos yksi tai useampi tuollainen jättivalopallo tippuisi alas ja alkaisi vyöryä ympäriinsä. x3


Today, after the weekday communion service I went to get even *more* Action Man sized elf hats from the Christmas market. (see advent calendar door 10) Because I think they might work well for Monster High dolls and maybe Nendoroids too if you strecth them enough.

I told the doll-clothing seller that she might make more profit if she made Pullip-sized clothes. She was pretty taken aback when I told her the fact that Pullips have even bigger heads than Bratz-dolls (which she told me she didn't like because they had huge heads). Uh oh. How come some older people don't appreciate big-headed dolls? Is it just because they aren't used to that kind of aesthetics?

I really would like to ride that carousel, though. :3

---
Tänään viikkomessun jälkeen kävin ostamassa *lisää* Action Man-kokoisia tonttuhattuja Tuomaan markkinoilta. (katso edellinen postaus) Koska ne varmaan sopisivat mainiosti myös Monster High-nukeille ja ehkä jopa Nendoroideille jos niitä venyttäisi tarpeeksi.

Kerroin nukkevaatteiden myyjälle, että hän varmaan ansaitsisi mukavasti torimyynnillä jos tekisi vaatteita Pullipeille. Myyjä oli tosin aika järkyttynyt kun kerroin että Pullipeilla on vielä isompi pää kuin Bratz-nukeilla (joista hän ei pitänyt juuri isojen päiden vuoksi). Ohoh... Miksiköhän joidenkin vanhempien ihmisen mielestä isopäiset nuket ovat kammottavia? Eivätkö he vain ole tottuneet sen kaltaiseen estetiikkaan?

Haluaisin myös mennä tuon karusellin kyytiin joku päivä. :3

6 comments:

 1. Kylläpä on komeat jouluvalot! Harmi kun ei ole aikaa käydä Helsingissä ennen joulua, olisin voinut käydä samalla torimyyjällä hamstraamassa parit myssyt. :3
  En muuten huomannut karusellia ollenkaan, luulin sitä valaistuksi teltaksi. :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehheh, toivottavasti kaikki muistavat mainita torimyyjälle jos käyvät että "tee Pullip-kokoisia vaatteita/tonttulakkeja". :'D En saanut karusellista oikein hyvää kuvaa kun kyllästyin värjöttelemään sen vieressä ja odottamaan koska se pysähtyisi...

   Delete
 2. Aivan ihanat jouluvalot ja Remy on niin ihuna niitten päällä '3' nwn !!;3
  T:Siniapila

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos~ Minustakin pikkuiset nuket näyttävät aina niin söpöisiltä isojen asioiden vieressä~

   Delete
 3. Haa, arvasin ihan oikein :) Kolmas kuva paljasti! Minusta on kivaa, että nukkesi pääsevät seikkailemaan ties minne milloinkin ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee! Hyvin arvattu. :) En tiedä nauttivatko nuket että niitä raahataan mukana, mutta minulla on ainakin hauskaa! x'D

   Delete