Sunday, December 28, 2014

Christmas crittersOk, you'll have to deal with christmassy photos for a little longer. We have such wonderful things at home (ie. Christmas decorations) to use as backdrops for doll photos so it would be shame not to take the chance. And I want as many of my dolls as possible to get their share of christmas photoshoots.
Also, we happen to have a particularly beautiful christmas tree this year so I can't help but take photos of it...

I hope you've all had a wonderful Christmas time! I've certainly enjoyed this Christmas with my family, had some friends over, read the books I got for Christmas, eaten lots and lots of delicious traditional finnish Christmas foods... etc.

---
Teidän täytyy kestää vielä jonkin aikaa jouluista kuvasatoa. Kotona on nyt niin paljon sopivia ihania "proppeja" nukkekuvien taustoiksi että olisi haaskausta jättää niitä käyttämättä. Sekä haluan että mahdollisimman moni nukeistani saa osansa joulukuvauksista. Lisäksi meillä on tänä vuonna oikein erityisen kaunis ja tuuhea joulukuusi mielestäni että ei sitä voi jättää kuvaamatta.

Toivottavasti teillä on ollut mukava joulu! Minä ainakin olen viettänyt oikein hyvän joulun perheen kanssa, ystäviäkin kävi kylässä, lueskelin lahjaksi saamiani kirjoja, söin tosi paljon erinomaisen hyvää jouluruokaa... jne.

I really love this outfit set on Ayato. I think I'm ditching the griffin-theme and making him a rabbit for good. I'm also thinking I should get another cream white Teenie Gem body in 2015 so that all my Teenies could finally be complete.

---
Tykkään tosi paljon tästä asusta Ayaton päällä. Taidan tosiaan hylätä sen aarnikotka-teeman jota sovittelin tälle nukelle ja tehdä siitä pupupojan pysyvästi. Myöskin on mielessä se, että nyt 2015 pitäisi hankkia yksi Teenie Gem-kroppa cream white-värissä niin että kaikki Teenieni olisivat viimein kokonaisina.


Careful with the glass baubles, Ayato!
Christmas tree decorations are the best! We have plenty, but end up buying new ones every year...

---
Varovasti niiden lasisten koristeiden kanssa, Ayato!
Joulukuusen koristeet ovat vaan ihan parhaita! Meillä on niitä paljon mutta silti on pakko joka vuosi ostaa joitakin uusia...


Two of my very first Teenie Gems. These two started it all. I became a Teenie Gem-hoarder. I blame you guys for getting me into you little pipsqueaks.

Ayato & Floyd: "It's not our fault you can't control yourself."

---
Kaksi minun ihan ensimmäistä Teenie Gemiäni. Nämä kaksi sen saivat aikaan. Minusta tuli Teenie Gem-hamstraaja. Ja se on teidän kahden syytä senkin pikku natiaiset.

Ayato & Floyd: "Ei ole meidän syytä jos et osaa hillitä itseäsi."Oh well, I'm not really sorry for getting any of my Teenies.

---
No jaa, en kylläkään ole yhtään harmissani yhdenkään Teenien hankinnasta.


...although they can be quite the handful sometimes! Hey, those candy canes are for decoration, stop that this instant!

Floyd: "What, the holidays are over soon, isn't it high time to get rid of the candy?"

---
...vaikka ne voivatkin olla aika työläännyttäviä joskus! Hei, ne karkkikepit ovat koristeiksi, lopeta heti tuo mitä olet tekemässä!

Floyd: "Mitä, eikö kohta ole jo joulunaika ohi. On syytä syödä karkit pois!"

8 comments:

 1. Ihania kuvia x3
  Minua harmittaa kun tänä vuonna meille EI ostettu karkkikeppejä D':
  Ayato ja Floyd ovat tosi söpöjääh x3 ^D^ !!
  T:Siniapila

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :)
   No voi. Toisaalta karkkikepit eivät minusta ole kovinkaan hyviä syötyinä. Ne ovat kauniimpia koristeina. Siksi meidänkin karkkikepit taitavat olla vuosikertaversioita aiemmilta vuosilta. ;)

   Delete
 2. Ensimmäinen kuva Ayatosta tökkimässä palloa on aivan ihana. Piti myös tarkistaa, olitko saanut salaselfien itsestäsi pallon kautta? Minulle on välillä käynyt heijastavien esineiden kanssa niin.
  Minun tekisi vähän mieleni omaa Teenietä. (Ihan kuin olisin sanonut tämän ennenkin ; ))Nyt kun olen päässyt räpläämään yhtä, olen viehättynyt siitä, miten tukevia, isoja ja vankkatekoisia ne ovat nykyisiin tinyihini verrattuna. Olen ennenkin ihaillut niitä,mutta ajatellut olevani loppuviimein enemmän isoista innostunut. Onneksi niitä on niin paljon että niitä liikkuu aika hyvin jälkimarkkinoillakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aws, tuo ensimmäinen kuva on minunkin suosikkini. :3 Harvemmin näkee näistä pikkuisista profiili-kuvia. Tarkistin mielestäni melkein kaikista kuvista etten vain heijastu itse noista kimaltavista koristeista... blurrasin koristeet Photoshopilla vielä varmuuden vuoksi. :'DD

   OHOOO! Heti kun joku alkaa puhua jotain oman Teenien ostamisesta niin mielenkiintoni nousee heti monta porrasta ylöspäin! :''D Hanki hanki ihmeessä oma Teenie! Ne ovat suloisia, niitä on helppo kuvata ja kuljettaa mukana. Teenie-keho on ehkäpä paras tuon kokoisten nukkien (jos ei oteta lukuun Fairylandin Little Fee-nukkeja. Mutta omalla tavallaan tykkään enemmän Teenie Gem-kehosta tyylitellyn muodon ja "sopivan" kömpelön posetuksen takia. Little Fee-keho on ehkä jo vähän liian high tech. ;)

   Teenieitä saa edullisesti uutenakin, jos ei ota mitään lisäkamppeita ja tilaa blankona. Toki jälkimarkkinoiltakin voi tehdä hyviä löytöjä, vaikka vuoden 2013 hullun Teenie-kevään kaltaista myyntisumaa en olekaa nähnyt sitten... vuoden 2013 kevään! :'D

   Delete
 3. Ihana asu Ayatolla! Ja tuo laukku pupunkorvineen! <3 ^-^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia~ :3 Arvelinkin että pupu-teema saattaisi olla mieleesi. <3 :)

   Delete
 4. Teeniet on ihania joka kuvakulmasta :) Ja edelleen kannatan koko sydämestäni Ayato-pupua! Siitä tulee maailman ihanin ärtynyt kaniini :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinhän se on. :) Ok, olkoon se päätetty, Ayato on nyt pupu. :'D Ärtyneisyys taitaa olla yksi osa kanien perusluonteesta - tai siis ainakin hermeliinikanien. ;)

   Delete