Tuesday, December 16, 2014

Advent Calendar Door16 - Tanned skin and White Christmas...with fake snow (but don't tell anyone)


Feeling tired today so you'll get a quick snapshot taken with my Samsung Note. Actually I just talked with a friend yesterday that it would be kind of nice to start a doll-centered Instagram-account so that I wouldn't have to come up with lots of text to accompany my doll pictures all the time. :'D It's pretty liberating to just take a quick snapshot with a phone... Do you have an Instagram account and would you recommend me to start keeping one?

My original plan for this advent calendar was to show pictures of dolls that I haven't photographed so often so here's my Soom Teenie Gem Keny, Thymian. Enjoying fakie snow! ( and looking so comfortable sitting on that fluffy stuff that I have an urge to try it myself.)
Thymian here combines my love for both Teenie Gems and tan dolls. Such a lovely if under-appreciated sculpt from Soom.

---
Tänään väsyttää joten saatte pikaisen kännykällä otetun nukkeräpsyn. Itseasiassa juuri eilen jutustelin ystävän kanssa että olisi hauska aloittaa nukkeihin keskittyvä Instagram-tili jolloin ei olisi aina pakko keksiä paljon höpötystä nukkekuvien ympärille koko ajan. :'D On aika vapauttavaa ottaa vain nopea kuva puhelimella... Onkos teillä Instagram-tilejä ja suosittelisitteko minulle sellaisen luomista?

Alkuperäinen suunnitelmani tätä joulukalenteria varten oli esitellä kuvia nukeista, joita kuvaan harvemmin. Joten tässä siis yksi sellainen - Soom Teenie Gem Keny, eli Thymian. Huvittelee tekolumella! (ja näyttää niin tyytyväiseltä istuksiessaan tuon pehmoisen aineen päällä että tekisi mieli kokeilla itsekin.)
Thymian yhdistää mukavasti rakkauteni Teenie Gemeihin ja tanneihin nukkeihin. Keny on niin suloinen vaikkakin ehkä vähemmän arvostettu sculpti Soomilta.

6 comments:

 1. Itselläni on nukke instagram ja suosittelen sen luomista! Se on mukavaa ja voit saada myös blogiin uusia lukijoita hyvällä lykyllä :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ok, kiitos kommentista. :3 Insta vaikuttaa tosiaan kiintoisalta ja saattaa olla että joululomalla sellaisen polkaisen pystyyn!

   Delete
 2. Kenyhän on yksi suloisimmisia Teenie Gemeistä. Eikä tanni väri ole koskaan muuta kuin plussaa! Sinun täytyy Thymianin kanssa tehdä moldista tunnetumpi.
  Eihän blogissakaan kauheasti tarvitsisi jaaritella. Joskus joku kiva pieni tunnelmakuvakin riittää. Sekään ei olisi kiva ettei voisi kirjoittaa ajatuksiaan kuvan takaa vaikka tahtoisikin. Vai voiko Instagrammiin kirjoittaakkin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aws~ Pitäisi tosiaan kuvata Thymiania enemmän, nyt kun sillä on kiva peruukkikin (joka kätkee hm... ei-niin onnistuneet kulmakarvat... pitää hommata sille uusi meikki jossain vaiheessa).

   Aion pitää kyllä Instan lisäksi blogiakin, mutta Instaan voisi postata sitten useammin. Olen kovasti yrittänyt olla ottamatta suuria paineita blogiin postaamisesta, mutta jotenkin en osaa postata jos ei ole samalla mitään sanottavaa...

   Delete
 3. Mulla on Instagram-tili ja se on just hauskaa vaan välillä räpsiä kännykuvia figuista ja nukeista sinne. Ite ainaskin tykkään ja suosittelen sellasen tekemistä varsinkin kun tää harrastus on niin "kuvauksellinen". :D Ja Turren kysymykseen vastatakseni, niin kyllä Instagrammiin voi kirjottaa. En tiiä onko siinä jotain ylärajaa, mut välillä tulee vastaan melko pitkiä tekstejäkin, mut ehkä ihmiset enempi kirjottaa sinne samaan tyyliin kun Twitteriin - lyhyesti ja ytimekkäästi! XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha juu olen huomannut ja välillä vilkuillut kuviasi blogisi Insta-liitännäisen kautta. Kuvista tosiaan välittyy että sinulla on hauskaa sen kanssa. :)
   Ja Insta alkaa kuulostaa yhä lupaavammalta~

   Delete