Saturday, December 20, 2014

Advent Calendar - Doors 18&19 - Aobs is happy despite Christmas cleanup!


Aobs Is HAPPY!

---
Aobs on ILOINEN!




...because Koujaku-Taeyang! :3333

Trololoo, of course I had to bring that Koujaku Taeyang custom up again. >:3 Actually I meant to add these pictures of Nendo-Aoba rejoicing to the 17th door but didn't have time to take them.
(why does my computer seem to gather dust so much? I've only had this one for a couple of months now and it's already like this!)

---
...koska Koujaku-Taeyang! :3333

Trololoo, tottakai tuota Koujaku Taeyang-customia pitää alleviivata vähän. >:3 Oikeastaan tarkoitus oli ottaa kuvia riemuitsevasta Nendo-Aobasta 17 päivän luukkuun, mutta en ehtinyt silloin kuvata.
(miksi ihmeessä tietokoneeni kerää näin paljon pölyä? Tämä yksilö on ollut minulla vasta pari kuukautta ja se on jo nyt ihan pölyinen!)


The League of Extraordinary Gentlemen. And ladies. And animals.
Ok, I'll be combining the advent calendar posts that I have on backlog. Not because I'm lazy, but because I've been busy helping with clean up and other Christmas hassle at my parents' house :-P

I've also been cleaning up my room and packing the remaining things away. (and getting a bit teary-eyed when I come across nostalgic stuff like "A guide to junior high"-leaflet, various Happy Birthday!-cards from when I've been aged 7 to 22,  cards to congratulate me for graduating from highschool, old diaries - how embarrassing! -, letters from friends and school essays. Some of which are surprisingly well-written if I say so myself! Good job, me from the past!)
 While moving furniture around, I put these guys that I have with me here to sit on a safe place so that I don't knock them over accidentally. When I was done, I noticed that they looked like I had arranged them for a group picture!
So a crappy picture ensues. But I think they look kinda cute.

Darn it, it's only when you have to tidy things up when you notice how much stuff you actually have gathered around you (or at least I do...).

---
Kerrassaan merkillisten Herrasmiesten... ja Ladyjen... ja Eläinten liiga.
Nyt siis tapahtuu sellainen juttu että yhdistän adventtikalenteripostaukset jotka ovat jääneet puuttumaan. Ei siksi että olisin laiska, vaan koska en ole ehtinyt kun olen auttanut siivouksessa ja muuten jouluhäsellyksessä vanhempien luona. :-P

Olen myös siivoillut vanhaa huonettani ja pakkaillut siellä vielä olevia tavaroita pois siirtämistä varten (ja saanut tippaa linssiin kun eteen tulee sellaisia nostalgiaa henkiviä juttuja kuin "Opas yläasteelle"-vihkonen, erilaisia synttärikortteja ajoilta kun olen ollut 7-22 vuotias, ylioppilas-onnitteluja, vanhoja päiväkirjoja - ovatpas ne noloja! -, kirjeitä ystäviltä ja kouluesseitä. Jotkut niistä ovat melko älykkäitäkin jos saa itse sanoa! Hyvää työtä, menneisyyden minä, hyvää työtä!)
Kun siirtelin huonekaluja, laitoin nämä mukanani olleet kaverit istuskelemaan turvallisempaan paikkaan että en vahingossa kaataisi ketään. Kun olin saanut laitettua ne siihen, näytti ihan siltä kuin olisin asetellut ne ryhmäkuvaa varten!
Joten seurasi kehno kuva. Mutta näyttävät ne toki suloisilta tuossa ainakin minusta.

Hitsit, ei sitä ennen siivoamista jotenkin pistä merkille miten paljon tavaraa on tullut kerättyä ympärilleen (tai siis ainakin minä huomaan)...

2 comments:

  1. Hieno ryhmäkuva! Luultavasti näin spontaanisti tulee luontevampia ryhmiä kuin varta vasten järjestellen. Ainakin omat ryhmäkuvani ovat aina aika jäykänkökkösiä.
    Lapsuuden ja nuoruuden kamppeiden siivoilu on piinaavaa. Mitään niistä et oikeasti ole vuosikymmeniin kaivannut, mutta kun näet ne, kauhea nostalgiahyöky estää sinua hävittämästä mitään. Sitten kohtaat ne taas kun seuraavan kerran jotakin siivoat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitoksia! :3 Kiva jos joku tykkää, olin vähän kahden vaiheilla viitsinkö edes julkaista sitä mutta sitten tuumasin että menköön nyt sitten. x3 Mutta on se kiva kun lelut asettuvat spontaanin hauskasti. ;)

      Minusta on aika hauskaa penkoa vanhoja juttujani. Tosin se syö aikaa siivoukselta, koska jään lukemaan ja tarkastelemaan erilaisia papereita ja katselemaan vanhoja piirustuksia.

      Delete